( uid_21365 | 2020. 10. 01., cs – 16:50 )

Már majdnem úgy döntöttem hogy jó ötlet, amikor elértem odáig az olvasásban hogy valamiféle tesztet kéne kitölteni ahhoz hogy MEGVÁSÁROLHASSAM. Hát ez meg WTF?! Ha INGYEN adnák, akkor oké hogy cserébe akarhatnak mindenféle tesztet. De ha én ezt MEGVESZEM, azaz fizetek érte, akkor ne baszogassanak még tesztekkel is, meg ilyesmi!

Sietve megjegyzem, az ellenkezésem fő oka nem a teszt kitöltésére fordított idő, hanem a privacy-t illetően vannak aggályaim. Akárhogy hirdetik is hogy a kitöltés anonim (bár kérdéses, az lenne-e legalább ígéret szintjén...) én nem bízom benne hogy ténylegesen is az lenne.

Szóval én remek ötletnek tartanék egy ilyen tesztet, de csak akkor ha úgy lehetne megvenni minden ellenőrzés nélkül, szabadon, mint mittudomén egy doboz D vitamint. Különben eszemben sincs teszteltetni magamat, inkább ne tudjam meg hogy vírushordozó vagyok-e! Nyilván, emiatt bizonyos mértékig veszélyeztethetem az embertársaimat. Nem érdekel. Addig nem, amíg ilyen "1984" szerű megfigyeléses izékhez ragaszkodnak a hatóságok hogy listát vezetnek arról, ki vesz tesztet azaz ki gyanús és ki nem...

Egyáltalán, minek került be a szavazásba olyan vélemény, hogy maszkelleneseknek nem kéne odaadni?! NORMÁLIS?! Én maszkellenes vagyok, de ez nem jelenti azt hogy ha biztosan tudom magamról hogy beteg vagyok, ne lennék hajlandó otthon maradni! A maszk az egy dolog, s egy egészen más az otthonmaradás! Attól hogy nekem kellemetlen egésznap maszkban DOLGOZNI, s emiatt gyűlölöm és utálom és a satöbbi meg a minden, attól még az egészen más kérdés, otthon maradnék-e! IGEN, maradnék!

Nem mellékesen, ha tutira TUDOM hogy beteg vagyok, másképp viszonyulnék a maszkviseléshez még akkor is, ha netántán és esetleg neadjisten olyan felelőtlen lennék hogy mégse maradok otthon. Mert azért mindennek vannak fokozatai ugye, még a felelőtlenségnek is.

Szóval nem látom be, miért ne kéne odaadni a tesztet a maszkelleneseknek. Egyáltalán, hogyan ellenőrzik hogy maszkellenes vagyok, ha épp rajtam a maszk? Megkérdik? És mi van ha az ipse hazudik?

Szóval ez így hülyeség, totál.