( TCH | 2020. 09. 29., k – 09:50 )

> A windowsos világ már csak ilyen, nem készül mindenre ezer világmegváltó alternatíva.

Ezt nem tudom honnan vetted, de ez eszelős baromság, 100x akkora felhasználótábora van a windowsnak, ennek megfelelően sokkal nagyobb fejlesztőtábora és szoftverparkja is; van bőven "világmegváltó alternatívából" windows alá is.

> Tudom, hogy sikerélmény használhatóra reszelni egy "Linuxot".

És egy windowst? Ja, azt lehetetlen.

> Továbbra is: átlagfelhasználókról volt szó.

Én is róluk beszéltem: nekik lehetetlen használhatóra reszelni egy windowst, nem véletlenül nyaggatják vele állandóan a számítástechnikusokat, hogy "javítsák meg a "gépüket"", azaz a windowst, mert az a ritkább, hogy tényleg a gép szar, leginkább csak megint kinyírták a windowst.

> Azért nem fitymálnám le, hogy felfedeztek egy jövedelmezőnek látszó piaci rést, kitaláltak rá egy koncepciót, és csapongás és széthúzás helyett megvalósították.

Te helyette lefitymáltad mások munkáját, méghozzá zéró alappal, mert mint kiderült, minden megvolt az Alcohol tudásából a túloldalon is. Széthúzás meg mindenütt van. Jópofa egyébként, hogy egy cég munkája kapcsán prézsmitálsz, hogy nem volt csapongás, meg széthúzás; pár fős fizetett csapatban miért lenne? Megvalósítani meg megvalósították a túloldalon is, amit kellett.

> Szerintem sok "linuxos""geek" is szívesen beszopta volna pl. azt a marketinget, melynek keretében a gyártótól kap drivert a hardvereihez.

Azt nem ők szopták volna be, hanem dettó az átlagfelhasználók és akkor a megnövekedett piac miatt lett volna driver oda is. Nem tudom feltűnt-e, de a droidnál pontosan ez történt.