( Raynes | 2020. 09. 28., h – 00:06 )

Szerintem már élből egy oltári nagy igénytelenség, amit csak kb. „magabiztos számítógépfelhasználó” titulusú, egységsugarúak szoktak használni, főleg ebben a default formában. Egyébként azóta tisztázódott. A 43 gigás fájl korábbi leakeket tartalmaz, és egy gányolt gyűjtemény. A mostani leaket a 6 gigás megosztás tartalmazza, de az már hiteles, lefordítható a kód, de ez utóbbi megosztásban nincsenek is lámaságok, se egy rar fájl, se egy intézős screenshot, szóval meg is látszik, hogy más állította össze a kettőt. Pont ezt mondtam, de nekem nem hittétek el, hanem csak pellengéreztétek az általam írtakat.

Egyébként meg nem azt írtam, hogy tilos default témás Windows Intézőt, WinRar-t, Alcohol 120%-ot, stb. használni, mert semmilyen lámerrendőrség nem megy szál ki a helyszínre gumibotozni, hanem csak azt, hogy ha előfordul ezekkel egy komolyabb anyag, azt én hajlamos vagyok winpisti szintet szimatolva nem valami komolyan venni, és jelen esetben ez be is jött a 43 gigás megosztásnál, tehát még csak azt se mondható, hogy csak ilyen légből kapott elmélet lenne.

De enélkül is, ha valakinek odaülök a gépéhez, vagy screencastben, videón látom a rendszerét, már a testreszabás mértékéből, beállításokból, általa használt alkalmazásokból, ikonokból meg tudom könnyen mondani hogy mennyire power user, vagy mennyire egységsugarú. Legalábbis az esetek 99,99%-ában teljesen biztosan látni.