( trey | 2020. 09. 23., sze - 09:38 )

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze - 09:59

A Pesti TV megtalálta az alkalmazottainak nem fizető, antiszemita jobbikos jelölt strómanjait

A Pesti TV A Riporter című műsora megtalálta a strómanokat, akik bedöntötték a cégét, amely annak ellenére sem fizetett a Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezet alkalmazottainak, hogy 50 milliós állami támogatást vett fel. A Hegyalja-Mix új - stróman - ügyvezetőjének feladata az volt, hogy eltüntesse a céget. A Riporter megtalálta a cég felügyelő bizottságának tagjainak lakhelyeit is, amelyek egyike egy elhagyatott romhalmaz.

A moslékkoalíció cigányozó, zsidózó jelöltje ^^^

Egyetértés alakult ki: Bíró Lászlónak nincsen helye a törvényhozásban

Gábor György filozófust is kerestük Bíró László kijelentései kapcsán, mivel az Országos Rabbiképző Zsidó Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára az ATV-ben arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenccel együttműködve egy olyan szellemi műhelyt hoznának létre, amelynek célja „a teljes ellenzéki összefogás elősegítése, elméleti alapjainak megteremtése” a 2022-es választásra. Ám a filozófus nem kívánta kommentálni a DK által is támogatott rasszista jelölt kijelentéseit, ehelyett levélben bocsánatkérést követelt a Magyar Nemzettől, amiért szerinte lapunk korábban lezsidózta őt és kollégáit. Miközben a Gyurcsánnyal fenntartott együttműködése részleteit firtató kérdést tettük fel, szó nélkül letette a telefont.

Maradj otthon!

A baloldali értelmiség körében is egyfajta konszenzus alakult ki arról, hogy Bíró nem vállalható jelölt, és semmiképpen nem méltó arra, hogy ország­gyűlési képviselő legyen. A jobbikos politikus egyebek mellett tetűcsúszdásként beszélt a zsidókról, a magyar fővárost pedig Judapestnek nevezte. Bíró László kijelentéseit elfogadhatatlannak nevezte mások mellett Heisler András, a Mazsihisz elnöke, Somogyi Zoltán, a Political Capital alapítója, valamint Szél Bernadett, az LMP egykori társelnöke is.

Lapunknak nyilatkozva korábban Tamás Gáspár Miklós filozófus is bírálta a zsidózó, cigányozó jelöltet: „Érthetetlen, hogy miért nem léptették vissza. Tűrhetetlen, hogy olyan ember, aki a Bíró által mondottakhoz hasonló cigányellenes és zsidóellenes ocsmányságokat beszél, olyan pártok színeiben indulhasson parlamenti választáson, amelyek magukat antirasszistának, demokratának és toleránsnak tekintik.” Amennyiben Bíró valóban indul október 11-én, Tamás Gáspár Miklós otthonmaradásra szólította fel a baloldali szavazókat.

Mit várhatunk ezektől 2022-ben ^^^