( st3v3 | 2020. 07. 31., p – 16:27 )

gesztus a fogalom neve.
és az együttérzés generál ilyet. ami a magyar kultúrparasztól  - ez is egy vadi új fideszes luxuspropaganda kifejezés  :)) - idegen :))

Az is egy gesztus, ha bemutat neked valaki. A metakommunikáció egy formája :). Ez nem gesztus, mivel senkinek az életminőségére nincs semmiféle hatással, ez egy mondvacsinált faszpörgettyűzés és egy tudatos módszer arra, hogy az élet minden területére berángassa az identitáspolitikát ahol annak semmi keresnivalója.

Rövidesen látom amint előírják kötelező jelleggel az ételfestékeket, mert az emberből ürítés során származó tartalom az esetek jelentős többségében egy színtartományon belülre esik és ezzel megsérti a hasonlítható színtartományban mozgó bőrszínnel rendelkezőket. Kb ilyen jellegű agyonerőltetett agymenések mentén kifejezetten káros tevékenységet végeznek azok akik ezeket kitalálják, erőltetik, propagálják, stb.

Tudod miért? Azért mert vannak valós problémák amik viszont tényleg hatással vannak emberek életére. De a látszcsat & pótcselekvések garmadája erodálja a kiinduló esetleg létező & érdmi megoldást igénylő problémákat. 

Pl. idehaza elcsépelték és leértékelték a "nemzeti" jelzőt azzal, hogy minden marhaságra aminek semmi köze hozzá odacsapták. Csak a példa kedvéért egy dohányboltban mi a nemzeti? Képvisel valami egyedi értéket ami miatt ez olyan kiemelt jelentőségű lenne?