( buga | 2020. 07. 29., sze – 11:22 )

Egyébként ez az issue várható, hogy javításra kerül? Ugyan így is használható a site, de számomra ez az egyetlen valóban bosszantó régóta fennálló hiba. Rendszeresen belefutok, hogy fals információ van a főoldalon, ezért feleslegesen kattintok egy cikkre, ahol nincs is valójában új hozzászólás.

Gondolom, hogy valami csúnyaság van mögötte, ha ennyi ideje tolódik a javítása. Naívan azt gondolnám, hogy valahol szerveroldalon tárolódik, hogy mikor töltöttem le az adott drupal "node"-ot utoljára és az új hozzászólások számának előállításához meg kell számolni, hogy hány hozzászólás update-elődött azóta (hánynak nagyobb a timestampje). Esetleg ezt okosan lehet cache-elni is per user és a drupal "node"-hoz tartozó változás (új hozzászólás/hozzászólás szerkesztése) esetén a cache-t is update-elni.

Nincs kedvetek megosztani, hogy hogyan történik ez valójában? Mi a nehézsége a debugolásnak? Elég sokan vagyunk itt különböző háttérrel, hátha a Közös Tudat segíthetne ötletekkel. Mégsem hiszem, hogy űrtechnológia lenne.