( sza2king | 2020. 07. 18., szo - 22:28 )

Bocsi, lehet, hogy nem voltam egyertelmu, itt a minoseget nem magara az anyagra ertettem, hanem a kivitelezesre. Pl. ha valamit elrontottak, ugyanugy forgott tovabba a kamera, nem vagtak ki es nem javitottak ki - olyannal is talalkoztam, amikor Jozsi meg akar mutatni valamit, de nem sikerul es nem probaljak ujra de nem is veszik ki, hanem bennemarad ugy, hogy ja, mindegy, ez akkor nem mukodott.

"ekem az írott (esetleg képekkel illusztrált) anyag sokkal jobban feldolgozható, mint a "beszél egy bácsi"-típusúak" - igen, lehet, van ennek egy veglete is: nekem az "tetszik" amikor a vilag masodik legnepesebb orszagabol szarmazo emberek csinalnak egy harom perces videot arrol, hogy hogyan kell egy adott Androidos telefont pl. fastboot modban inditani (ami irasban kb. annyi, hogy volume down es kozben bekapcsolas) :-)

Az egyik nagy hatranyat abban latom ennek a kurzusnak, hogy gyakorlatilag egyiranyu a kommunikacio - de azt is megertem, hogy ekkora tomeget nehez lenne kiszolgalni, bar valami forum szerut moge tehettek volna, ahol akar egymast is segithetik az emberek.