( sza2king | 2020. 07. 16., cs - 22:13 )

Nekem vegyesek tapasztalataim, mostmar en is vegigneztem az osszes videot - szerintem a minosege az anyagnak egyaltalan nem professzionalis eleg sok hiba is van benne, de leginkabb az zavaro szamomra, amikor bizonyos dolgok feluletesen vannak elmagyarazva (vagy egyaltalan nincsenek - volt olyan is, hogy olyan dolog kerult elo amirol ugy magyarazott az eloado, mintha korabban mar lett volna szo rola, kozben nem), mig masok kifejezetten sokszor, feleslegesen tul vannak magyarazva). Van mikor a videok alatt levo "kisokos" ellentmondasban van a videoban hallhato / lathato dolgokkal.

"kell némi alapműveltség, teljesen nulláról (kb. internetezős szint) esélytelen. Akinek már túl nagy a műveltsége, annak gagyi" - igen, en pl. leginkabb a halozatos resznel ereztem ezt, de mashol is jellemzo volt, hogy nagyon szuk az a reteg lehet az aki a ketto koze esik. Aki a Wireshark bemutatobol megerti, hogy az mire jo, annak valoszinuleg nincs szuksege az elotte levo osszes protokollos magyarazatra sem.

Amikor azt mondjuk, hogy ajandek lonak ne nezd a fogat, akkor vegyuk figyelembe azt is (azon felul, hogy valaki(k) ugye csak fizet(nek) ezert), hogy ez az anyag nem erre az esemenyre keszult, felteszem ez egy fizetos anyaga a cegnek, csak most az Ujratervezes Program kereteben aki jelentkezett az direkt modon nem fizet erte. Ha ez egy tobb szazezres tanfolyam lenne, akkor egyertelmu "nem" lenne az en dontesem.

Ami viszont elkepeszto az Webes Jozsi angol kiejtese - na az betyar (neha meg o sem tudja eldonteni, hogyan is lenne jo) - en magamban folyamatosan megismeteltem normalisabb kiejtessel amiket mondott, mert nehany szo / kifejezes olyan sokszor elhangzott, hogy attol feltem felulirja az altalam hasznalt kiejtest ;-)