( bolond | 2020. 07. 15., sze – 01:29 )

A táblázatok aktív (hover) sora kiemelve

Minek? Ha szemvezetést akarsz, használd a soronkénti színezést. Legalább mobil nézetben is működik.

Elsőre a hozzászólásokban használható táblázatra gondoltam. Persze az nem kapta meg a kiemelést...

Egyébként a táblázat-szerkesztő elég gáz. Nagy betűkkel kellene figyelmeztetni a felhasználót, hogy ne nyomjon benne ENTER-t. A másik fasza dolog, amikor az üres mezőt maga a CKEditor gyomlálja ki, eltolva a nem üres mezőket. :D

Hozzászólást pontozók listája

Eleve tele van szeméttel a generált HTML, de te még beleteszed a pontozók kistáját is, linkkel a profiljukra...

Biztos minden szempontból jót tesz a teljesítménynek. Amire állítólag nincs a HUP üzemeltetőinek ráhatása. Szóval kissé fura, hogy nem uralod a kiszolgáló környezetet, de terheled egy újabb funkcióval.

Itt a topik, amiben állítólag többen "kérték" a listázást :), majd "ígéretet" kaptunk, hogy nem lesz megvalósítva, aztán az "ígéret" vissza lett vonva, mintha semmi sem történt volna.

CKEditoros szövegdobozok átméretezhetőek

Hozzászólás írása közben nem jegyzi meg a méretet (amikor ugyanazt a hozzászólást írja az ember, nem két különböző hozzászólás között), bizonyos esetekben önkényesen átméreteződik.

 

Hiba: hivatkozás beszúrásakor (CTRL+K) látszólag törlődik a szövegdoboz tartalma, és inaktívvá válik az egész szerkesztő.

Hiba: rusnya fekete keret jelenik meg a saját hozzászólások körül. Megjegyzés: a Hupper sárgával emelte ki a saját hozzászólásokat (nekem az is kicsit vad volt, de egy az oldalhoz jobban illő sárgával megfelelő lenne).

Tipp: a szerkesztő alatt linkelni kellene egy leírást a szerkesztő funkcióihoz (ahogy régen).