( pehsa | 2020. 06. 12., p – 09:39 )

Ez az egész CoC vacakolás úgy ahogy van időpocsékolás. Elveszi az időt a normális munkától, amit az ilyen projektek végezhetnének, feleslegesen hozzák be a PC-séget az open source világba, plusz kiadások a szervezeteknek ha tartanak CoC "betartó" csapatot...

A nyílt forrású közösségek ezelőtt is arról szóltak, hogy bárki jöhet és segítheti a munkát, akár névtelenül is. Most ez a baromság jött az LMBQT2ASCII... idiotizmussal mert akik ide sorolják magukat olyanok, mint a vegánok... Nem bírják megállni, hogy bárminemű beszélgetésben ne fogalmazzák meg, hogy hát ők mások.

Kb onnan indult az egész, hogy volt egy "special snowflake" aki úgy gondolta beszáll az egyik projektbe. Összetaknyolt egy olyan minőségű kódot, amit még bottal sem piszkálna meg senki, majd mikor visszautasították a kódja miatt, akkor bedurcizott és biztos csak azért nem fogadták a kódot, mert ő más, különb mindenkinél, számára csak pozitív visszajelzés érkezhet, mert ő ilyen.

Meg most őszintén, most nem mindegy nekik, hogy melyik CoC(k)-ra épül adott projekté? A lényeg ugyanaz... Max egyik nem fejti ki részletekbe menően az apacs helikopterekre vonatkozó sértő dolgokat.

 

Igazából az összes ilyen f*szság röviden és nem több oldalon keresztül taglalva:

  • Ne sértegesd a másikat!
  • Ne becsméreld a másik kódjának minőségét! Konstruktív kritika megengedett!
  • Ne személyeskedj! Neked semmi közöd a másik hovatartozásához, etnikumához, nemi identitásához!
  • Az új személyeket ne küldd el egyből a halál f*szára!
  • Ha nem tetszik, tudod merre van az ajtó!

5 sor!!! Ennyiből megvan a lényege! Nem kell kifejteni mind a 3245 fajta elmebete... akarom mondani nemi identitást.