( uid_21365 | 2020. 06. 05., p – 14:00 )

A konkrét esetben semmi köze nem volt a pornós múltjának a halálához. Elég esélyes hogy egyetlen rendőr se tudta az intézkedők közül - az se aki a nyakára térdelt - hogy pornós volt. Akkor meg minek ezt a pornós izét egyáltalán felemlegetni? Csak azért, hogy könnyebb legyen az áldozathibáztatás?

És még az se biztos hogy rabolt. Akárkivel megtörténhet hogy valahol kap negy hamis húszdollárost, aztán „lebukik” vele ő maga amikor fizetni akar vele. Nem tudjuk, Floyd tudtaüe, az a húszdolláros hamis. Ezt a bíróságnak/nyomozóknak/whatever kellett volna kiderítenie a letartóztatás után. Ehhez azonban az kellett volna hogy ÉLVE MARADJON, azaz ne haljon bele magába a letartóztatásba ugye...

De még ha ezer százalékig biztos is hogy tudta netán hogy az hamis pénz, húsz dollárért azért talán mégse kell meggyilkolni egy embert ugyebár. Főleg ha nem is áll ellen amikor letartóztatják. De pláne ha még többször is könyörög az életéért.

Egyáltalán, hogy MERTÉK megtenni ezt a rendőrök KAMERÁK ELŐTT?! Nm gondoltak bele a hülye fejükkel, hogy ennek következményei lesznek hiszen felvétel készül a dologról?!