( gee | 2020. 06. 05., p – 12:28 )

Jelenlegi kedvencem, amikor a néger elment futni reggel, ahogy minden reggel szokott, aztán az útvonalán észrevette a két fehér csóka, fegyvert fogtak, utánamentek, megállították, megölték.

És ezután a hatóság azt mondta, hogy hát jogos volt, mert 1) feltételezték, hogy esetleg vaj lehet a fején. 2) ezért joguk van feltartóztatni. 3) amikor meg a futó ellenállt, akkor joguk keletkezett önvédelemből megölni.

Nekem ezek közül csak a 2-es és a 3-as ponttal van bajom. Mondhatjátok, hogy az én hülyeségem, de én olyan országokban szeretek élni, ahol ha feltételezem, hogy valaki rosszban sántikál, akkor felhívom a rendőrséget, és hagyom, hogy ők intézkedjenek.

És igen, egy normális law enforcement nem árt ehhez.

U.I. kíváncsi lennék, ha fordítottak lettek volna a színek, hogy történt volna az eset. A fehér futót autóval üldöző majd párszor mellbelövő négerek is ugyanúgy szabadon hazamehettek volna és ugyanígy csak hetekkel később, a közösség felháborodása hatására indult volna-e csak alaposabb vizsgálat.

Vagy esetleg hipp-hopp a helyszínen termett volna a law enforcement, hogy megbilincselje majd tarkón lője és felnégyelje őket.