( hajbazer | 2020. 06. 01., h - 14:53 )

Hajbi eddig is Linuxozott, csak az elmúlt 2 évben szándékosan leszartad, vagy csak elkerülte a figyelmed aközben, hogy megpróbáltad elhitelteleníteni a Linux-desktop-ról szerzett (zömében negatív) tapasztalataimat. Rengeteget írtam neked a GTK3, Qt, LxQt, Xfce, GNOME3, KDE tapasztalataimról és arról, hogy miért jobb (a mai napig) XP-n lenni, mint ezeket használni. Egytől egyig ignoráltad és csak nyomtad a saját hülyeséged, folyamatosan azt hangoztatva, hogy én életemben nem próbáltam ezeket a rendszereket, tehát minek is mondok róluk véleményt.

Azt vártam azt írod, hogy tegyen fel XP-t :D

Ha az lett volna OP kérdése, hogy Windows vagy Linux, egyértelműen a Windows XP-t ajánlottam volna. Viszont ő Linux-on szeretett volna minimalista rendszert.

Még a végén kiderült, hogy magad is ilyen fősodratú mérnökúrrá válsz, és haladsz a korral.

Tudod, én legalább figyelembe veszem, ha valakinek van egy preferenciája egy rendszerre és nem küldöm el egy másikra, mindenféle idealizmusok mentén, ahogy neked szokásod. Nem válok fősodratú mérnökúrrá, ugyanúgy Windows XP-ről VPN-ezek be a munkahelyi hálózatomra és adminisztrálok Linux rendszereket és ezeket a sorokat is XP-ről írom.