( haroldking | 2020. 05. 29., p - 01:50 )

Meg kell mondjam, a Mikrofoß megítélése nem olyan nagyon jó ám az USA-ban sem. Errefelé a lakosság nagyjából fele (de óvatos becslések szerint is egyharmada) egészen komolyan azon a nézeten van hogy nem fogja beadatni magának a Covid elleni védőoltást, ha majd lesz olyan valamikor. na most ez hagyján lenne, de az érdekes az indok: azért nem adatják majd be maguknak, mert meggyőződésük hogy az oltás által/közben a Mikrosoft cég (konkrétan Bill Gates utastására!) mikrocsipet ültetne (csempészne) beléjük, ami által aztán állandóan le lehetne kérdezni, az illető épp hol tartózkodik. Gyakorlatilag tehát hogy kiterjesztenék így a „telemetriát” a számítógépekről a személyekre is...

Most ezen lehet röhögni, de technikai értelemben talán nem is lehetetlen. Az más kérdés, ha lehetséges is, de én nem hiszek benne hogy B.G. ezt akarná. De a lakosság igen jelentős része ebben abszolút hisz!

Ez meg csakis egyet jelenthet: az MS megítélése még a saját „szülőhazájában” se igazán jó, finoman fogalmazva, és nem tett jót neki hogy ezt a „telemetriás” izét erőltette a számítógépeken. Nagyon negatív lett ezzel a renoméja az emberek körében.