( hajbazer | 2020. 05. 27., sze – 19:45 )

Honnan tudod, hogy nem vagyok már automatizálva és nem gabucino chatbotja vagyok, amit hupuék már jópárszor felvetettek?

Ennyire a rabja lennél a fősodornak, hogy benyalod, hogy még nem áll olyan szinten az AI, hogy lehetne ilyet csinálni? Ez mondjuk sokat elárul arról, hogy miért kapom meg úton-útfélen néhány fősodratú mérnök úrtól az olyan korlátolt véleményeket és közhelyeket, hogy hatékony szoftvert nem lehet írni, mert vagy sok memóriát eszik vagy sok processzort, amikor meg mondok rá ellenpéldát, akkor meg én vagyok legyalázva, hogy szerintük nem értek semmihez.

Szerintem ti vagytok azok, akik nem vagytok hajlandóak belegondolni másba, mint amit a szaklapok és a tech-média ezüsstálcán elétek rakott. Ti vagytok azok, akik képtelenek vagytok átlátni a ködön, amit a konzumerizmusban utazó IT-gigászok teremtettek, hogy csak az ő ködlámpáik lehessenek színesek és fényesek.

Mert más magyarázat nincs arra, hogy képtelen vagy megérteni, miért szemfényvesztés és végtelenül felesleges álfejlesztés ez az 1.0-ás terminál.