( uid_21365 | 2020. 05. 26., k – 20:18 )

Hát bejelölgettem amit óhajtok, nem is jelöltem be mindet, de 17625 dolcsira jött ki... ez egy picit tényleg mgasabb mint a 4 ezer, ez tény.

Amúgy meg erről az eurocom-ról még csak nem is hallottam. Eredetileg a lenovo Shop-ból akartam rendelni, bár bevallom, van némi ellenérzésem azzal kapcsolatban hogy onnan legyen a következő gépem, egyszerűen mert amennyire tudom, a Lenovo egy kínai cég... Bár tény, az eddigi ThinkPad-ekkel meg vagyok elégedve.

Az se tetszik viszont hogy náluk nem lehetséges lemondani a gépre erőltetett Windowst. Igaz hogy semmit nem számítanak fel érte, de ez olyasmi hogy emiatt az az érzésem, HÜLYÉNEK NÉZNEK. Olyan nincs, hogy ők ne fizessenek valamennyit ezért a Microsoftnak, akkor meg úgyis benne van az összeg az árban, a végösszegben amit fizetek, legfeljebb letagadják. Itt az Eurocom-nál ez nincs így, ez szimpatikus.

Ellenben itt annyi rengeteg opció van a display-re és a videokártyára hogy azt se tudom mit válasszak. A felét se értem annak a sok paraméternek amivel itt szédítenek. Én azt tudom, a jelenlegi laptopom nem nvidia-s, 1600X900 a felbontása (RGB), és ez nekem tökéletesen elég mindenre. Egyáltalán, nem is vagyok benne biztos, ezekhez a hiperszuper grafikus kártyákhoz, pláne ha nvidia, van normális linuxos driver. Mármint opensource...

Mindegy különben, mindom, mostanában nem veszek új gépet, elapadtak a bevételeim nagyon, de jó tudni azért erről is, szóval köszi a linket.

Az biztos, itt egy nagyon brutális konfigot lehet összehozni... Az árat ennyire amúgy a rengeteg SSD egység dobta meg.