( ricsip | 2020. 05. 25., h - 21:22 )

Megfújják az ítéletharsonákat mire mindent kiguglizok, kifórumozgatok. Ha megveszek egy könyvet, elvárom h. a szerző helyettem végigkínlódta már ezeket, és a pénzemért cserébe én megspórolom magamnak ezt a temérdek időelbaszást. Ha nem, akkor az bizony eg szar könyv, és elégtelen osztályzattal jutalmazom a review-ban.

Az opensource cuccok dokumentációja kevés kivételtől eltekintve csapnivaló. Kedvenc példám a VNC arrogáns fhanszia developerei, az ipari átlag fölött magasan tahóságujkal, élen a példamutató főnökkel.

Mert a naccságos fejlesztőuraságoknak derogál használható instrukciókat írni a prduktumuk mellé. Illetve sokan jobb h. nem is állnak neki tanítani 0 pedagógiai érzék és az enyhe/dúrva autizmusuk mellett.

Szóval értekelem, ha vki megtalálja a piaci rést, es az amúgy jó szoftver mellé használható irdodalmat is tesz. Ilyen egyszerű. Az opnsense doksik kalap szart nem érnek, de a szomorú az h. azokat aki ezr finoman-dúrván megpróbálják az értésükre hozni, azokat reflexből visszatámadják.