( ricsip | 2020. 05. 25., h - 11:00 )

Onedrive ha jól rémlik, privátnak kezeli a feltöltött adatot, amíg meg nem osztod. Akkor viszont aztán mindenféle analízálót ráengednek, amint a linket generálod hozzá.