( Gyuszk | 2020. 05. 25., h - 10:24 )

Azért vedd számításba hogy egy ilyen videó sajnos csemege néhány elfajzott pedofil embertársunknak. A yt szerintem jogosan alkot policy -t, amit te elfogadsz a regisztrációval és használattal. Ha azt írod alá hogy minden vasárnap fejre állsz akkor jogilag köteles vagy minden vasárnap fejre állni, de ez esetben egy teljesen érthető és logikus szabály alkalmazásáról van szó.

A privát vagy családi videóknak szerintem nincs keresnivalója social mediaban, facebook profilban, twitteren, youtube -on, vagy bármilyen publikus helyen. Még akkor sem, ha nem kereshető a videó. Ettől nem lesz privát, hiszen a linket elég véletlenül vagy direkt elküldeni ide-oda, ahonnan aztán elindul majd.

NAS-on a helye, vagy privát felhő tárhelyben, ahonnan dedikált céloknak osztod csak meg. Vegyél egy synology -t, kapsz hozzá ingyen dinamikus domaint meg lets encryptet meg tokot és vonót, úgy lehet használni mint egy g drive -ot, maximum nem drive.google.com lesz a címe hanem más :) Oda aztán azt teszel fel, amit akarsz, és nem csap le a yt cenzúrája.

(amúgy az sokkal idegesítőbb amikor felraksz egy családi videót, és véletlenül van alatta egy kis jogvédett zene. Jó esetben csak a teljes hangsávot tiltják le, rosszabb esetben az egész videót törlik kérdés nélkül).