( ricsip | 2020. 05. 23., szo - 07:53 )

Szerkesztve: 2020. 05. 23., szo - 07:54

Teljesen elbaszott irányba halad a világ. 10 évvel ezelőtt mikor elterjedtek az okostelefonok, lapátolták bele a jobbnál jobb funkciókat. Pl a hívásrögzítés is egy fasza szimpla jól működő dolog volt benne. Aztán jött a kurva törvényhozás, hogyaszzongya törvénytelen rögzíteni a hülye endusernek a saját készülékén a hívásait. Először csak periodikus pittyegetést kellett belevarázsolni a stream-be, aztán már figyelemfelhívó dumát kellett bejátszani, szóval végül fogták a gyártók és kibaszták az összes okostelefonból ezt a gyárilag elérhető funkciót. Igaz, hogy a hülye adófizető minden hívását rögzíti és eltárolja 3 (vagy 5-10?) évig a mobilszolgáltató, igaz h. az összes telefonos ügyfélszolgálat rögzíti és eltárolja az összes hozzájuk befutott hívásomat 3 (vagy 5?) évig! De Józsi bazdmeg ne vehesse fel a fontos hívásait, anélkül hogy ne hekkelné szét a telefont, mindenféle orosz fórumokból töltögessen istentudja hogyan megpatkolt binárisokat a telefonra, rootolással, és godlike hozzáféréssel a warezolt programnak a telefon teljes OS-hez.

A digitális fényképezőgép kikapcsolhatatlan kamuhangeffekt expozíciós hangja dettó agyrém, nehogy titokban lehessen felvételt készíteni.

A kocsi automatikusan felkapcsolódó tompítottja, amint sebességbe teszed, és nem lehet lekapcsolni, nehogy sötétben észrevétlenül lehessen kémkedésre használni.

És a listát lehet folytatni tovább.