( end | 2020. 05. 22., p - 17:23 )

A véleményekből nekem az jön le, legtöbben inkább elfogadják a "veszélyesen élni" verziót, mint a "nem élni" verziót. - Még az "orosz rulettel" kombinált esetben is.

Akik megfordultak hosszabb időre Afrikában, azok mesélik, hogy a földrészen az általános bennszülött gondolkodásban kódolva van a "ma élünk, holnap már nem biztos" felfogás. Kezdünk globalizálódni ebben az értelemben is. - Egyébként, ha a Föld légkörének szennyeződés-ütemét és a klímaváltozást nézzük, akkor 10-20 éven belül úgy is megfulladunk, - leszámítva, ha az evolúció kihoz valamivel fejlettebb, korom és nano-szén és "százmillióféle" allergén anyag tűrő tüdőt.

Fontos, többek között legyen képes még a neutrális gázokból is az oxigén előállításra. - Tehát a jelen közösségi találkozókkal túl sokat nem kockáztatunk, minden meghaló ember tulajdonképpen az életben maradókat segíti e nemes cselekedetével. - Kellene propagálni a "Maradj otthon!"-hoz hasonlóan... :(

A SARS2-ről nekem még csak egy "kilogikázott" elképzelésem nem talált visszaigazolásra, mégpedig az hogy a vírus "tanyát ver" a szervezetben, akár úgy is, hogy valahol bélben, csontokban visszahúzódva megbújik, - ugye, ilyenkor jön az, hogy a szokásos tesztekkel nem találnak vírust a szervezetben, - és a továbbiakban mégis bármikor előjöhet, a betegség, azaz kiújulhat. - Azaz mint az AIDS-nél, aki egyszer megfertőződött vele annak egész életében valamilyen antivirális terápiát kell folytatnia az életben maradáshoz. Nincs "many" a gyógyszerre, akkor sajnos úgy járt. - Ha a kód biomérnökök lelkes munkája, akkor könnyen lehet, hogy a gyógyszergyártók és a "degeneratív népességszabályozásban" érdekeltek szűk rétegének, a jövőben beválnak a szerezhető globális extraprofit-tervekkel kapcsolatban az elképzeléseik. (Vagy szándékaikkal ellentétben éppen nem! - Ez itt többismeretlenes kell legyen.)