( zeller | 2020. 05. 20., sze - 19:49 )

Trey-t kihallgatják, és a kapcsolatait, adatait, még akkor is tárolni fogják, ha kiderül a gyanusítottról, hogy ártatlan. Tehát nincs bcs. nincs semmi, de a bcs. hiányában lezárt üggyelkapcsolatban kihallgatottak kapcsolatait (és ez qrvára tágan értelmezhető) is nyilvántarthatják, tárolhatják, és adatbányászhatnak belőle.
Manci bácsi szomszédjában gyanu szerint lecsapták Józsinénit (szándékos bcs.) manci bácsit kihallgatják, hogy látott, hallot-e valamit. Meg utánanéznek, hogy Manci bácsinak kik-mik a haverjai, kikkel jár, járt össze, ésatöbbi.
Aztán kiderül, hogy Józsinénit nem lecsapták, hanem a tetőről esett a részeg fejére egynehány cserép, attól lett olyan,mint akit fejenvertek, és attól hallucinálta azt, hogy GézaManci verte kupán.
Bcs. nincs, viszont Manci bácsi feltérképezett haveri körével kapcsolatos információk maradnak a nyalvántartásban.

KonTeo: Pelikánról meg akarnak jogszerűen tudni sokmindent, és ezeket az információkat jogszerűen tárolni is akarják. Fognak egy ismeretlen tettes ellen indított eljárást valamilyen szándékos bcs. ügyében, és behívják Pelikánt, hogy tanuskodjon, meg beszéljen arról, adott időszakban járt-e erre meg arra, látott-e valami gyanúsat, kik lehettek még ot, estébé. Pelikán tanuként elmondja, amit tud (semmi lényegeset az ügyről, hiszen ügy az voltaképp nincs is...),meg róla is kiderül egy rakat dolog -ügyet bcs. hiányában lezárják, Pelikán aktáját meg jól elrakják, "jólesz az még valamire" alapon.