( timi | 2020. 05. 19., k - 16:55 )

Ízlés kérdése kinek melyik tetszik. 

Az ageism állításodra még annyit, hogy ajánlom figyelmedbe a The Big Short című filmet. Három csoportról szól akik nagyot kaszáltak a 2008-as válságon. A filmbeli Charlie Geller és Jamie Shipley valójában Jamie Mai és Charles Ledley a Cornwall Capitallal szakítottak nagy pénzt, ők a húszas generáció. 

Michael Burry a saját nevén szerepelt, és talán ő volt a legnagyobb koponya, közvetve tőle kapta az ötletet a többi csoport. Eredetileg ő látta meg a számok mögött először amit senki más. 1971-ben született és 40 közelében volt 2007-2008-ban bár akkor még nem töltötte be. 

Mark Baum a FrontPoint Partnerstől valójában Steve Eisman 1962-es születésű. Bőven benne volt a 40-es éveiben kollégáihoz hasonlóan amikor nagyot kaszáltak a válságon. 

A Deutsche Bankos Jared Vennett valódi nevén Greg Lippmann 1968-as. Épp 40-nél járt A nagy dobása idejében. 
Szóval megy több korosztálynak is, csak akarni kell. 

Annak nem tudom mi az oka, hogy a hup-on beragadt egy korosztály. Egy tippem van, mint hup korosztálynál fiatalabbnak. Gyakran baromi gorombák tudtok lenni. Lehet, hogy gengszterváltás előtti időkben ez volt a menő, de az azóta született generációnál ez már inkább taszító. Trey példáját nem ártana követni vitakultúrában. Ő pont nem olyan mint a generációja.