( Hiena | 2020. 04. 10., p - 19:38 )

És hogyan gondolod ezt az átirányítást? Korbáccsal verik majd a munkanélkülieket a sinek mellé? Miért büdös ha ők adnak plusz egy vagy két plusz opciót az újrainduló gazdaság mellé? Vagy azt vízionálod, hogy a járvány levonulása után semmi nem fog újranyitni? Szerinted, a befektetők már nem melegítik a számláikat a csődbement üzletek felvásárlására? Szerinted ezekben, kik fognak dolgozni?

Igen, hónapok, évek a képzések. És minő borzalom, még így is bukhat vele az ember. Nekem öt évem és másfél millám bánta. Talán ezért kell, tartalékolni és ezért kell olyankor belevágni, mikor van rá lehetőség. Nem pedig akkor, mikor a miniszter épp beszélni kezd róla.

Mesélj mit kockáztattál 2008 előtt? Vállalkoztál és buktál céges hitelt? Elvitte a lakásodat a forex? Elvitte a válság a részvénpakettedet?  A lakásra felvett devizahitel nem kockáztatás.
Több mint tizenöt éve, miután egy hajnali kettőig tartó munkát egy pizzával akartak kompenzálni, nem dolgozom ellentételezés nélkül 8 óra felett. Csak azzal csinálnak ilyent aki hagyja magát. Nem kötelező ugyanott 8 óra felett teljesíteni, lehet azt 4-5 helyen is tolni.

Bocsika, ki miatt is jutottál oda ahol vagy? Ha nem találnád, akkor ajánlom a tükörben keresni a fürdőszobádban.

Óh, messze nem billentem ki az egyensúlyomból, akkor már megint "Esés magasból k.n.m" lenne a kórlapomon. Ilyen meg utoljára 11 éve volt. Viszont, terelés helyett,  tanulási céllal, igazán válaszolhatnál ezekre a kérdésekre. Ha másért nem, az önreflexió kedvéért. Lehet, megtalálnánk azt a pontot ami kibillentene a mostani heylzetedből és növekedési pályára állítana.

Ami nekem megadatott, azért megdolgoztam. Nem lobbizásból, nem politikából, nem makkos polírozásból lett. Közben buktam hibás döntéseim miatt egy-két jobb autó árát, de ezek az én döntéseim, én kockázataim voltak. És  to'd mi a vicces? Valószínűleg fogok még bukni párat. Fogok még padlóra kerülni, de hidegen hagy, mert amíg nem ül meg a seggén az ember addig lesz felfelé.