( bthomyka | 2020. 04. 09., cs - 20:36 )

le a kalappal. de tényleg. ám egy távfűtéses lakásban -hiába a költségmegosztó- nem igazán szabályozod a számládat. a pillanatnyi adott lehetőségekről meg kellene kérdezni azt a 80-90ezer munkanélkülit, amelyik az elmúlt hetekben került utcára. meg a többit, aki meg ezek után fog. vélhetőleg egy része talált már kenyeret, de azok, akik mondjuk az ország keleti régiójának eldugott helyeiről jöttek (közvetítő cégen keresztül) multikba melózni, szállásmegoldás híján majd alszanak az utcán... vagy hazamennek és lesnek, mert a falujukban, de még a környéken sem építenek vagy bontanak, ha mégis, oda úgyis a megfelelő mennyiségű emberrel vonult fel a kivitelező.

nem azt gondolom, hogy orrba-szájba munkanélküli vagy akármilyen segélyeket kell osztogatni. biztos kell ilyet is, de én nem ezt a kérdéskört basztattam.
gondolom látja a kormányzat is, hogy mi folyik itt, de úgy vélem, talán felét óhajtják megtenni/beletenni annak, mint amire talán szükség volna. vagy nem igazán látod a kormány megnyilatkozó "képviselőin" az érdektelenséget...?