( Pene | 2020. 04. 08., sze - 10:52 )

Szerkesztve: 2020. 04. 08., sze - 10:53

Tippek (a 4-est találom a legvalószínűbbnek):

1: a frissítés után más php poolba került az oldal, ezzel változott annak usere és groupja, így adott könyvtárakra az uploads mappán belül már nincs olvasási joga.

2: a képek a cikkekben csak sima módszerrel be vannak húzva, vagy esetleg többféle módszerrel illesztik oda be? utóbbi lehet pl. valami galériából stb., amik adott esetben nem megfelelően hivatkozzák meg a képeket, míg a default WP-vel beillesztettek meg "lejönnek rendben".

3: nincs egyéb cache réteg az oldal előtt ami ezt okozhatja? Cloudflare, Varnish stb.?

4: a thumbnailek le vannak rendesen generálva? az egy dolog, hogy az eredeti kép bejön a linkre kattinva, de a miniatűrjei is ott vannak a mappákban, és a pontos fájlneveiket behivatkozva azok is betöltődnek? netán valami kiegészítő pluginnal jönnek ezek létre és az lenne bugos? van egy ilyen plugin, ez segíthet: https://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/

5: esetleg valamilyen "szekuriti" vagy seo plugin is okozhatja ezt, láttam már olyat anno, hogy bizonyos méretű képfájlt "letiltott", mondván nagyon lassítja az oldal betöltését, és ez seo szempontból gázos (az már nem zavarta, hogy szarul néz ki az oldal :D ).