( asch | 2020. 04. 06., h – 10:24 )

Ez legalább már összeesküvéselmélet! Szeretem! Csak sajnos ennél rosszabb a helyzet!

A jelenlegi hatalmi rendszer működésképtelenné vált, és újfajta rendszert építenek ki helyette. Huxley Szép új világa - amiben eddig éltünk legalábbis afelé tartottunk - elbukott. Az "elit" érezni kezdte a vesztét, ezért most áttérnek az 1984 agendára. Ennek eszköze a vírus.

Totális megfigyelés és kontroll. Franciaországban írásos engedélyt kell kérni, hogy kimehess a budira. Szlovákiában és Dél-Koreában nyíltan bevezetik a mobiltelefonos követést. A világban kiépül az 5G, ami hardverét tekintve olyan mint egy radar. Alkalmas lesz a mobilt magával nem hordók detektálására.

Felerősödtek a hangok, hogy ki kellene vezetni a készpénzt. A senki által meg nem választott WHO diktálja a szabályokat. Lehetne még sorolni, de akinek ennyi nem elegendő, az úgyis vak.

A karantén meg csak nyúlik. Már megjelentek cikkek, hogy akkor lehet befejezni, ha 0 új fertőzés és 0 haláleset lesz. Hát persze.

Minden jel arra mutat, hogy egy újfajta világrend épül ki. És mi meg még mindig a kibaszott influenzától legyünk beszarva. Meg a patás Orbántól. Hatalmas LOL