( asch | 2020. 04. 04., szo - 19:44 )

Még a legradikálisabb összeesküvéselméletészek is elképzelhetőnek tartják, hogy kapaszkodj meg:

A HISZTÉRIA MAGÁTÓL ALAKULT KI! NEM CSINÁLTA SENKI!

Egyszerűen meg van kattanva az emberiség. Egy másik posztban már kifejtettem, hogy az istentelenség (spiritualitás hiánya), az egocentrizmus és a közbeszéd feminizálódása gyávává teszi az embereket. Mindenki a szaros kis életét félti ahelyett, hogy pozitív jövőképe volna.

Annyira védjük az idős beteg emberek életét, hogy gyakorlatilag mindent leállítani ésszerűnek tűnik. Miközben sok helyen már a harmadik trimeszterben is abortálnak egészséges magzatokat.

A lányainkat arra bíztatjuk, hogy házasodás és gyerekszülés helyett hülyeségeket tanuljanak, illetve egy irodában növeljék a GDP-t addig, ameddig a koruk miatt komoly veszéllyé válik, hogy nem lehet egészséges gyermekük többé.

Normálisnak tartjuk, hogy gyerekeket hormonkezeléssel másik neművé próbálják alakítani. (Külföldön ez megy, olvass utána!)

A hagyományos emberi értékrend szerint a gyermekeket és a termékeny nőket védjük. A mostani szerint pedig az időseket próbáljuk életben tartani ameddig csak lehetséges, miközben a fiatalok termékenységét mammon oltárán feláldozzuk.

A világ már eddig is kifordult magából, az értékrendünkkel együtt. A normalitás megszűnt létezni. Még a magukat konzervatívnak tartók nagy része is fordítva ül a lovon.

Az rendben van, hogy fiatal nők dohányoznak, drogoznak és képszakadásig isznak. Ezzel napról napra rontják a következő generáció esélyeit. De az nincs rendben, ha egy idős ember esetleg meghalhat az influenzától. Az borzalmas veszély.

Ebben a világban elegendő néhány ijesztő hír és elindul a hisztéria. Az újságírók egymásra licitálva próbálnak mennél rémisztőbb cikkeket írni: mert erre kattintanak az emberek. Mivel a halál és a gyávaság korában élünk, ezért a legkisebb fenyegetéstől is azonnal berosál mindenki. Az idei tél enyhe volt kevés halálozással. Ezért több az élet és halál között lebegő ember, mint általában. És erre jött egy erősebb influenza.

Fontos részlet, hogy eddig nem nagyon vizsgálták tömegesen az influenza vírusait. Voltak kutatások ugyan, de nem volt lehetőség tömeges tesztelésre. Mivel lett lehetőség, a kutatók kutatni kezdtek - ez a dolguk. Egy kicsit csaltak: minden elhalálozott beteget vizsgáltak a fertőzésre. Mivel a kórházakban a legyengült embereken futótűzként terjed a fertőzés, ezért szinte mindenki fertőzött volt. Plusz "trükk", hogy amióta COVID-19 van, azóta minden halálesetet a számlájára írnak, amit csak lehet. A mérleg másik oldala, hogy a tünetmenteseket és a minimális tünettel rendelkezőket viszont nem vizsgálták. Ezen a módon a mortalitási arány bődületesen magasra jött ki. Rendkívül félelmetes lett tehát a kép.

Mivel a COVID-19-et elkapók kezelése kissé embertelenre sikerült (főleg Kínában, de magyar kórházban vagy karanténban sem akarnék heteket tölteni), ezért az emberek rettegtek, hogy bekerülnek a gép fogaskerekei közé. Ennek okán aki nem volt halálán, az nem jelentkezett tesztre. Teljesen logikus, hiszen hathatós kezelés nincsen, tehát felesleges kórházba menni amíg valaki kap levegőt. Így jöhetett ki, hogy kínában alig volt fertőzött, de a fertőzötteknek óriási volt a mortalitása.

Valószínű ezért nincs új fertőzött sem kínában: aki fertőződik az letagadja. Akik pedig annyira rossz állapotban voltak eleve, hogy halálos fenyegetés volt számár a vírus, ők már eleve kórházakban, idősotthonokban voltak, ahol akadálytalanul szedte az áldozatait a vírus. Az áldozatok elfogytak, a járvány gyilkos részének vége van.

Vegyük észre azt is, hogy a mortalitási számokat onnan citálják, ahol csak a nagyon betegeket tesztelték, a fertődöttségi rátákat pedig onnan, ahol sokakat teszteltek. Ezzel tovább fújták a veszélyt jelző számokat.

A sajtó remekül ért a dramatizáláshoz. És lehetőleg össze nem hasonlítható számokat közölnek. Meghalt 500 koronavírusos beteg Britanniában. Ki gondolná erre a hírre, hogy Britanniában általában is naponta 1000-nél többen halnak meg. A mai sztenderd az, hogy az emberek többsége kórházban hal meg valami betegségben. Tehát a napi 500 nem is sok. Pláne, ha hozzászámoljuk hogy ezek ugyan lehet, hogy mind korona pozitívak voltak, de a tesztek is bizonytalanok, másrészt pedig a halál oka más is lehetett, ha fertőződtek koronával (akár már a kórházban), akkor a korona számlájára írják a halált és kész.

Ott van a túlterhelt kórházak mém. Hoppácska, szinte minden komolyabb influenzaszezonban túl vannak terhelve a kórházak.

Miután túldramatizálták az olasz helyzetet - ehhez jól értenek az újságírók - elkezdtek a politikusok pánikszerűen védekezni a "vírus" ellen. Ha már egyik ország berosál, akkor a többinek a lakossága is követelni fogja az önrosálást. Akinek van élő nagyszülője az azért, akinek meg nincs, az nem akar érzéketlen tuskónak tűnni, és azért. Orbán eleinte nem tartotta ésszerűnek az oktatás bezárását. Azonban a civil szervezetek és a petíciók hatására mégis meglépte ezt. Lehet, hogy nem ésszerű, de demokráciában nem mehet egy politikus ennyire a népakarattal szembe!

Most már hihetetlen arcvesztés volna hivatalos szinten bárkinek elismerni, hogy árnyékra vetődtünk. Ezt a színjátékot most már végig kell játszanunk. Ez van.