( Ritter | 2020. 04. 04., szo – 01:31 )

"Szlovákia állami egészségügyi hatósága a jövőben hozzáférhet az állampolgárok mobiltelefon-adataihoz. A szlovák parlament gyorsított eljárásban fogadta el a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi az állam számára az állampolgárok egyébként védett mobiltelefon adatainak elérését. Ez azt jelenti, hogy az állami egészségügyi hatóság a mobiltelefon helymeghatározási adatait felhasználhatja annak nyomon követésére, hogy az új koronavírussal fertőzött polgárok hol tartózkodnak és kivel találkoznak. A kormány eredeti elképzelésével szemben végül a telefonhívásokat és az SMS-eket nem, csak a lokalizációs adatokat szabad nyomon követni, ezenkívül az intézkedés csak a szlovák veszélyhelyzet időtartamára korlátozódik."

Nem tudom te melyik hupot olvasod, de itt ez a szöveg szerepel. 

Ez azt jelenti, hogy az állami egészségügyi hatóság a mobiltelefon helymeghatározási adatait felhasználhatja annak nyomon követésére, hogy az új koronavírussal fertőzött polgárok hol tartózkodnak és kivel találkoznak

"A térfigyelős varjúról meg sajnos többet nem mesélhetek "

Akkor mi értelme volt egyáltalán szóba hozni?!

Te én tudom, hogy Pesta kisfiúkat molesztál és szűzlányok vérét issza, mert megkárogták a varjak. Sajnos erről többet nem mesélhetek, de azért csak kezeld tényként.