( asch | 2020. 04. 04., szo – 00:45 )

Én kormánypárti vagyok, sőt fideszbérenc, orbánimádó. De ezt a hülyeséget, hogy még jobban megfigyelhessenek ellenzem. Miért:

 * A COVID-19 maga az influenza, hisztériajárvány van csak.

 * Orbán alapvetően jószándékú és néhány dologgal meglepően tisztában van a világ működésével kapcsolatban. Például nagyon helyesen elkezdte a CEU és Soros piszkálását. De attól még örökre boomer marad, és képes lesz hibázni. Ezért nem kellene neki sem a szükségesnél több hatalmat adni. Illetve a megkapott jogai esetleg másra is átszállhatnak bármilyen okból is, akinél már valóban veszélyes lesz.

 * Ahogy más is jelezte a hatóságok korrupt módon használnák az új lehetőségeiket minden másra is.

 * A végén elfelejtik eltörölni úgyis, vagy találnak rá valami új okot, hogy újra meg újra bevezessék. Ha egyszer bevette a nép gyomra, akkor legközelebb is be fogja venni.

 * Aki a biztonságáért feladja a szabadságát, az végsősoron mindkettőt el fogja veszíteni. A gyávaság hosszútávon nem kifizetődő.

 * A COVID-19 maga az influenza, és csak kicsit durvább mint az átlagos. Visszanézve a halálozási adatot nem lesz semmi kiemelkedő 1-2 éves átlagban. Ott sem, ahol nem védekeznek ellene. Ha nem hiszed, beszéljünk erről a kérdésről két év múlva ugyanitt!