( Ritter | 2020. 04. 03., p – 23:30 )

"hát kevered a dolgokat, kiváncsi lennék soros hány közbeszerzést is nyert túlárazott ajénlattal, miközben mindenki mást kizártak, és hányat a mészáros cégek."

Soros csak a Black Wednesday akciójával mai értéken 7 milliárd fontot lopott. Ez 3 ezer milliárd forint. Britannia teljes lakossága megérezte a hatását. 

De a lényeget nem sikerült megértened. Tükröt mutattam neked, de nem veszed észre benne magad. 

"nem érint, és nem érdekel soros, de ö csak adott ennek az országnak, mészáros meg csak elvett. pl orbán viktort is sorosnak köszönhetjük, na meg a kisz-nek."

Mit vett el mészáros? Mit adott soros?! Láthatóan jobban él mindenki amióta a kormányokat a fidesz-kdnp adja. Szerinted ez azért van mert annyit ad 2010 óta soros? Érdekes. 

"a buzizáshoz, meg elég ha elolvasod a véresszájú, 2 sz. pártkönyves, fideszalapító bajer zsolt cikkeket meg nyilatkozatait, és abban minden benne van amit felsoroltam."

Egyre nagyobb a zavar. Ha nem lenne most karantén nem beszélnék itt veled politikáról. Szóval bocs ha nem vágom ennek a szubkultúrának a szlengjét zsigerből? Bajer kicsoda?! Milyen pozíciót visel ő pártban? "2 sz. pártkönyves" tisztségről még nem hallottam. 

"ö a fidesz állatorvosi lova. mingyárt megtudhatod tőle hogy a pápa - mármint a római - miért egy hülye idióta sorosügynök v. sorosbérenc v ilyesmi. még jó hogy nem magyar mert le is hazaárulózta volna"

Az eddigi zavar amit összehordtál már átment káoszba. Szerencsére nem vagyok római kaotikus. :)