( Dolphy | 2020. 04. 03., p – 15:43 )

Nekem van egy ismerosom akinek a felesege tavaly oktober kornyeken volt nagyon-nagyon beteg: 40 fokos laz, ketoldali tudogyulladas, stb. Piszok nehezen gyogyult meg, hetekig volt ilyen allapotban. Azota a korzetinek az a velemenye, hogy ez mar koronavirus lehetett, volt tobb ilyen esete is, csak hat akkoriban meg senkit sem teszteltek.

Az irani diakot is csak azert, mert o kerte, sot kovetelete, hogy teszteljek le. Utana a magyar eu. a fantasztikusan magas tesztelesi hajlandosagaval csak azokat tesztelte, akik kapcsolatban alltak vele, azzal a magyarazattal, hogy a jarvany itthon meg csak az egyeni fertozodes stadiumaban van. Mintha lenne barmi fogalmuk rola attol, hogy "operativ torzsnek" hivjak oket.

Szerintem is elobb neked kene bizonyitani, hogy amit allitasz, az miert "ketsegtelen", mondjuk atugorva azt az ervelest, hogy Origo/888/MTV es tsai. ezt allitotta heteken keresztul.

Parkba/setalni menni miert ne lehetne, ha nem tilos? Nincs akkora nepsuruseg, hogy akar csucsidoben, szabadteren ne lehetne 2m-es tavolsagot tartani masoktol. A jarvany hazai szamai amugysem indokoljak meg azokat az intezkedeseket sem amiket eddig hoztak, tovabbi szigoritast plane nem. Nincs itt semmi latnivalo, csak a gazdasag megy latvanyosan tonkre, par szazezer ember utcara kerul, csaladok maradnak kereset nelkul, de ennel nagyobb problema nem lesz.