( nyekhere | 2020. 03. 29., v - 20:10 )

Ha a mikrofon csak az effekbe van kötve, akkor ez nagyon érdekes.... illetve: korábban írtad, hogy az XLR mellett egy stereo 6.3-s jacked van a másik végén megbontva két monora és az megy be a keverő L és R csatornabemenetére. Szerintem itt lehet esetleg gond, hogy az effektből ezzel jössz ki, pedig ott a kimenet elvileg mono(! - FIXME) jack aljzat, insert kábel részére.

Próbáld meg egy mono-mono jackkel, vagy pedig ha nincs, akkor csak az egyik "felét" használd a kábelednek, ezt ki kell próbálni, hogy melyiken mi jön ki. Ezt a mono kimenetet küld be a keverő bármelyik csatornájába (lehet 1-4 ig is, vagy pedig az 5-től fefelé a Left-be (általában az az egységes mono bemenet). Lehet, hogy nincs igazam, de egy próbát megér.

Ha ez sem igaz, akkor egyelőre én feladom :), eddigi élettapasztalatom szerint a világnak nem így kellene működnie :D :D (vagy a rosszabbik eset, hogy sikerült egy necces effektet szerezned, vagy van benne valahol valami beállítás, hogy az eredeti jelet mindig keverje hozzá az effektelthez)