( kovi | 2020. 03. 25., sze - 23:15 )

Rendben, jogos a writeonly vaad: csak feluletesen futottam at. Persze ezt megelozteek azok az okossagok, melyekkel eredetileg nyitottal, miszerint “ha valaki kicsit is ismeri ov-t akkor az tudja, hogy tenyszeruen a haza ellen tesz, csak maradjon a tronon” bla bla bla. Szoval a szokasos Jedi-elmetrukkot* felspekelted azzal a meglepivel, hogy a momentum-holdudvarbol kimondtad a szot: haza. Ilyen elozmenyek utan ugy vigyorogtam, hogy szerintem latszottak a fogaim - ennek megfelelo hangulatban kezdtem neki.

De amugy majdnem nwm, hiszen mint irtam remelem az van amit fentebb irtal, most ket-harom hetig inkabb ezt a szinjatek-belhaborut valasztom, mintsem karnyujtasnyira 80-100e fertozott romannak gondolatat. Amit btw ha bekovetkezik mellekesen az “ellenzek” (egyre nehezebb leirnom ezt a szot, nem sok jelentese van) ellen lehet forditani, s lon megint 2/3 basszameg. Voala, micsoda recept.

*Felvezetsz valamit szinpadias hangulatot keltve, aztan linkelsz, magyarazol es eziranyban osztasz: mindegy az,  csak tamaszd ala a fentieket, es a hangulatkeltes nomeg az elore programozo szandek lathatatlan marad. Hmm honnan ilyen ismeros a stilus... Szinte barkitol, a hazai politikai plettarol. 8 altalalanoson tul ez a trukk mar lassan lejart lemez lesz amugy, de hajra :) a haza emlitese hatha emel meg fel osztalyt. Mondjuk nekem igy sem hiteles - toletek *sem*. 

Oltson mar be valaki belpolitika ellen pls: regen, amikor leszartam magasrol, sokkal jobb volt. Helyesebben amikor leszartam, magasrol sokkal jobb volt :) talan mindenkinek :/