( NagyZ | 2020. 03. 25., sze - 22:13 )

2020-ban faszsag csak ugy kirakni egy targzt, mert a kutyat sem erdekli ha nincs giten.

nem hiszem, hoogy azert kezdtel el bloggolni mert barki velemenye erdekel, hanem azert fosod a szot rola, hogy tudj irni valamirol. plane azt nem gondolom, hogy valtoztatnal a szintaxison, hiszen LATHATOAN SEM erdekel teged az, h BARKINEK hasznalhato legyen rajtad kivul.

mint valaki aki elvegezte a progtervmatot azt kell hogy mondjam, nagyon sok haszna van, megpedig az, hogy megtanul absztraktul _es_ egzaktul gondolkozni. segit megirni X nyelven egy Y programot? valoszinuleg nem. jobb programozo lettem tole? abszolut. (ha meg nem lattad, a ciklus definiciojat ajanlom: https://www.flickr.com/photos/nagyz/4288310109/in/dateposted-public/

 

poli, nem vagy te hulye, csak siman annyira leszarod a valo vilagot hogy amit csinalsz a vegen ertelmetlen maszlag. tok jo, hogy ha valaki forditot/interpretert tervez (nekem nem derult ki meg mindig, hogy ez most melyik, de gondolom interpreter) a sajat programozasi nyelvehez, az egyetem masodik-harmadik eveben mindenki atesik esen. a problema az, hogy nem hallgatod meg a feedbacket, mert nem erdekel teged, igy pedig nulla esely van barmilyen communityt kiepiteni a jatekszered kore.

hiszen ha mar annyira szereted gyakorlatiasan nezni: a vegen a celja csak az lehet, hogy hasznaljak masok is. ugyanis ha magadnak csinalod akkor az egadta vilagon nulla ertelme van itt bloggolnod rola. es igy vissza is kanyarodtunk az elejere amit irtam: igazabol teged nem is erdekel amit itt irunk, csak belso kenyszerbol irsz.