( kovi | 2020. 03. 25., sze - 19:38 )

Ezt ide írom, nehogy keveredjen a lentebbi baromságokkal. Szóval kicsit beteg dolog lesz amit írok, de azt kívánom a fentebbi “okossagod” jogos es alapos legyen. Az azt jelentene az olvasatomban, hogy eseti szukseg sem lenne semmi kulonleges rendeleti szarsagra. Kifejezetten nagyon orulnek, hiszen a romanokhoz nemreg tert vissza majd egymillio ottani (idezek) “javareszt aljanep”. Nemetorszagbol, Spanyolorszagbol, Hollandiabol meg a fene tudja honnan - ellenorzesek; karanten; minden egyeb nelkul. Ekozben azonnal be is kerulnek az ellatasi-segelyezesi rendszerbe fixme hiszen az ottani velemenyek szerint ok a kurvak, kuldusok meg a fene tudja kik.

Ha tippelnem kell, ott (sajnos) olyan cirkusz lesz a nyomorgo *es* beteg emberek miatt, hogy az olasz attrakcio ahhoz kepest csak egy kis gyermeki bemelegites volt. Tulzasok nelkul.

Ui a roman hatar tolem nem tul sok km-re van, de hirtelen a csodalatos Gyula varosa jut eszembe ahonnan at is lehet kopni, es a romanok at is jarnak akar imadkozni, hiszen a var elott egy kurvanagy roman templom all nekik meh ilyesmi.

Szoval most kifejezetten szurkolok magam ellen es remelem “csak” annyirol van szo, amit a bevezetobe dobtal.