( haroldking | 2020. 03. 25., sze - 17:44 )

Sorry, de nem. Mármint, most még nem. Nem teszem közzé félkész állapotban. (és azt se tudom, ha kész lesz hogyan oszthatom meg, mert a github a Microsoft tulajdona, ergo számomra elvi okokból felejtős...)

Végiggondoltam már ezt. Abban a pillanatban hogy kiadom a kezemből, még az eddigieknél is nagyobb trollkodások jönnek majd, tengernyi gúny mindenféle teljesen jelentéktelen apróság miatt, meg jön majd a fikázás hogy milyen „stílusban” formázom a C forráskódot (mintha nem lenne tökmindegy ha egyemberes a project. De ez lenne, gondolj bele volt is már erre példa itt a HUP-on...).

De legjobb esetben is az lenne hogy küldenek majd be patch-eket meg mindent, amit át kéne néznem, döntenem felőlük mi megy bele és mi nem, amit kihagyok annak szerzője megsértődik mert mi az hogy nekem nem kell az amit ő segítőkészen csinált, és lehord majd engem nagyképűnek meg minden... nem maradna egy csepp időm se hogy ÉN MAGAM programozzak...

Szóval most még nem. Igazából kezdem úgy érezni ennyit is kár volt írnom a nyelvemről, mert máris itt a hülye vita, a szót szóramondás, az iszapbirkózás olyan teljesen agyament és a dolgokat előre nem vivő témáról, nevezhető-e programnyelvnek amit írok, mert egyesek szerint nem azt írok csak compilert (vagy interpretert), mert a nyelv szerintük valamiféle TERV csak!

Az agyam megáll komolyan!

Teljesen elvont hülye nézet a szememben. De oké, tegyük fel igaza van annak aki így véli. Nem fogadom el e nézetet de tegyük fel. NA ÉS?! Mi van akkor?! Ebben az esetben is tudja mindenki mit írok, és úgyis ezt fogom folytatni akárminek is nevezi valaki! Akkor mi a fenének ez a nagy vita róla?!

Trollkodás a javából, az, semmi egyéb! Másra se jó csak hogy elvegye az időmet. És undorító nagyon. A jó magyar szokás hogy aki nekikezd csinálni valamit azt igyekszik a drága jó magyar nép minden erővel elkedvetleníteni, visszahúzni, lehurrogni...

Szóval majd közreadom ha készen lesz. És akkor lesz készen amikor én azt mondom. Addig nem, bocs. Nem hiányzik nekem még több hülye vita mindenféle piszlicsári apróságon. Ha most tenném közzé, soha nem is lenne befejezve mert teljesen belesüppednék a sehova se vezető ocsmány viták tengerébe.