( TCH | 2020. 03. 23., h – 20:24 )

> Ugy gondolom, te most nem mondasz igazat:

Miért is? Hol mondja, hogy több napig futott a gépe? Ilyen nem hangzik el a videóban. Az hangzik el, amit elmondtam és amit te is becitáltál ide, hogy feljön minden nap és ő lelövi. Az, hogy egy pár nap eltelik és ő meg minden nap kattog a "később"-re, az hol implikálja, hogy nem indította újra egyszer sem?
Amúgy meg kicsit kapj már a fejedhez: az az ő gépe. Azt csinál vele, amit akar. Legalábbis ez volna a normális, de a jelek szerint a mikrofos nem így gondolja, hanem úgy, hogy amin winfos10 van, azzal a mikrofos csinál azt amit akar.

> Roppant komoly video egyebkent, foleg az utolso nehany masodperc, amiben az uriember kifejti, hogy “Obama, you’re a fucking nigger”.

Úristen, kimondta a tiltott N-betűs szót, megsértette a píszí tízezerparancsolatot és ezért azonnali hatállyal demotáljuk szubhumán entitássá, innentől kezdve már nem lehet igaza semmilyen egyéb kérdésben, ergo bebizonyosodott, hogy a windózápdét hibátlan és nem szopatja a júzert... Jó ég... Nem az a lényeg, hogy egy random windózjúzer mennyire primitív, vagy idegbajos, hanem az, hogy használná a gépét, úgy ahogy ő akarja a és a mikiszoft ebben megakadályozza. Hogy esetleg tényleg fontos lett volna az a frissítés, hogy ne kúrja szét a rendszert az első jöttment hacker valami sechole miatt? Na, az könnyen lehet. Ha az megtörténik, na, az a PEBKAC. Ha a saját felelősségére baromságot csinál. Az, hogy jön a rendszer és helyette dönt, az nem PEBKAC.