( SzBlackY | 2020. 03. 20., p – 19:12 )

Ja, nem :) Fejből: C:\Windows\System32\Spool\Printers\{guid}\[sorszám].swf és ugyanez valami más kiterjesztéssel.

Ha ledöglik, nagyon le tud dögleni. Ami ilyenkor működik: Print spooler leállít, mappa kitakarít, print spooler elindít.

Vagy feláldozod a szokásos heti kecskét és imádkozol sátánhoz/istenhez/Bill Gateshez (attól függ), hogy a GUI-ból sikerüljön törölni a jobot. Általában nem fog :) És persze újraindítás után a print spooler azonnal elindul, megint megpróbálja elküldeni a nyomtatási jobot (hiszen ott van a spoolban), és megint ledöglik, ad infinitum, amíg ki nem takarítod.

Szerk.: Bár nekem az anyádatwindowsnyomtatás kategória díjasom akkor is az, amikor elküldi a nyomtatónak a feladatot, a nyomtatónak valami nem tetszik rajta, úgyhogy simán eldobja, a win meg boldogan közli, hogy nyomtatás kész.
Az anyukádatwordnyomtatás kategória díj: a nyomtatási ablakban ahol oldalszámot adsz meg, nem a fizikai oldalszámot adod meg, hanem az oldalszámozás szerintit - így ha pl. van egy doksid, ami mondjuk oldalanként egy szakasz, az oldalszámozás meg minden oldalnál újrakezdődik, akkor van mondjuk 180 darab 1. oldalad; és ha ebből megadod, hogy te a második oldalt akarod nyomtatni, a Word gondolkodás nélkül kinyomtatja az - egyébként nem létező - második oldalt (tehát egy üres jobot küld), a user meg néz, hogy akkor most mi van. (ugyanitt: ha valaki tudja, hogy lehet egyszerre az összes szakaszhoz beállítani Wordben, hogy lesz szíves folytatni az előző számozást, szóljon pls.)

BlackY