( duffy | 2020. 03. 20., p - 08:49 )

A VPN-ről szóló céges utasításban van ilyen. Illetve ha a saját vasadra telepíted a céges VPN-t, akkor a céges hálózat részévé válik. Ezt el is kell fogadnod a telepítéskor.

Amúgy jogosnak érzem, mert egy részt közli, más részt van céges laptop is. Az egy másik kérdés, hogy kényelmetlen párhuzamosan használni, ezért én hegesztettem a sajátomra... :-) Hogy a connect nélkül szűröget, azon lehet rugózni, de kliens törlése után ez is megszűnik.