( mt9 | 2020. 02. 23., v - 13:36 )

rosszul csinálják

Simán lehet. De látod ketten tök más következtetéseket vonunk le ugyanabból, nem mondom hogy az én következtetésem a mérvadó, de te is tévedhetsz, és lehet hogy sokakat így is pozitívan szólítanak meg a videók. Ki tudja :)

Tudod az a baj, hogy mi szeretünk mindent kikérni magunknak. Ha egyszer az autókba be lesz építve sebességfigyelő és jelentő szolgáltatás, mindenki ki fogja kérni magának. Jogosnak gondolod a kikérést? Megfogalmazom másképp: Mindenki ki fogja kérni magának azt, hogy az eszköze nem engedi szabálytalankodásra használni. Szerinted ez jó?

Azt viszont nem hiszem, hogy spekulációra építeném a véleményem

Hiába kezded úgy a mondataidat, hogy "Az tény, hogy". Senki nem vitatta, hogy tényekre alapozod a spekulációt, csak azt mondom, hogy a következtetés amit levonsz nem tény, hanem csak egyfajta következtetés, ami lehet tök más is, lásd az én spekulációmat :) 

Az sem elfogadható, ha elismerjük, hogy a nagy szabálysértőket nem vagyunk képesek elkapni. Ha ebbe belenyugszunk

Elfogadni valamit és belenyugodni nem ugyanaz. De az első lépés elismerni valamiről, hogy probléma, és hogy a jelenlegi eszközeink (kamera) nem segítenek, aztán jöhet a jobb megoldás keresése. Jelen pillanatban az egyik (potenciálisan nem jó) jobb megoldás a rejtett jelenlét. Aztán lehet lesz más.