( mt9 | 2020. 02. 23., v - 13:11 )

Tényleg azt gondolod, hogy a hatóságok büszkélkedni akarnak a videókkal, és nem valami nevelő / véleményformáló célja van? Utóbbinak sokkal nagyobb a realitása, nem tudom miért jutsz arra a következtetésre, hogy büszkélkedni akarnának. 

A nem piti szabálysértőkkel pedig nehezen fogsz mit tenni. A gazdagok kifizetik a büntit zsebből, és folytatják ugyanúgy amit tesznek. A gond azzal van, hogy belénk van nevelve az, hogy a szabálysértés oké, ha meg tudod indokolni, hogy nem ártottál vele senkinek. Azért a legtöbb gyorshajtó például piti, ha nem azt látod a fatertól egész életedben, hogy átlépi a határokat, mert megteheti, meg nem azt, hogy a kameránál kell lassítani, talán te se teszed amikor felnősz. Talán.

Azt meg nem tudom megmondani miért nem a veszélyes eseteket mutatják. Talán mutatnak olyat is. Talán azért nem, mert több ilyen kapás van, és ebből könnyebb válogatni olyat, ami publikálható is. Kérdezd meg őket. De tényleg.

Rossz véleményt kialakítani valakiről úgy, hogy csak spekulációkra építesz legalább annyira hülyeség, mint amit te most gondolsz a rendőrség akciójáról.

Spekulálni amúgy én is tudnék, például hogy azt akarják mutatni hogy mindenkit lekapcsolnak, nem pedig azt, hogy a veszélyes helyzeteket okozót kapcsolják le. Ez akár logikus is volna. De talán mint ha írtam is volna ezt korábban. Persze ez is csak spekuláció.

Szóval tényleg, vesd fel az aggályaidat a hatóságnak, hátha írnak pár sort, és meg tudod osztani velünk.