( mt9 | 2020. 02. 23., v - 00:53 )

Értem én, hogy szerinted a pénzbehajtás mellett értelmes tevékenységet is végeznek, de a) miért nem csak azt

A pénzbehajtás is értelmes, ráadásul az is a feladatuk. Szerinted ne végezzék a munkájukat, mert te a fotelből jobban átlátod a rendőrség stratégiáját, mint vélhetően azok a szakemberek, akik kidolgozták ezt a tervet? 

és b) amikor éppen demonstrálni szeretnék, hogy milyen jól végzik a munkájukat, akkor miért nem azt videózzák le.

Ki tudja. Miért is kellene nekik? A videók célja hogy üzenjenek, hogy a szabálysértést büntetik. Nem pedig a veszélyt okozó szabálysértéseket. Gondolom jobban átjön, hogy a piti szabályszegők is aggódhatnak, ha a piti szabályszegéseket mutatják.

De ezer más oka is lehet, és az, hogy te mit látsz a videón egyáltalán nem bizonyítja, hogy egyébként veszélyes szabálysértőket ne büntetnék. Egyáltalán mire fel a feltételezés? Néhány videóra? Gondolod, hogy ez az egész termés?

Amúgy amit a Mustangos csóka csinált, az pont az, ami a dolguk lenne. Szépen kombinálta a fickó a gyorshajtást a záróvonalon előzéssel, ez azért ritkán nem vezet semmiféle veszélyhez. Tehát a munkájukat is végzik. 

Ezt légyszi segíts értelmezni, mert nem sikerült. Amit a Mustangos csóka csinált, az kinek a dolga? A rendőrnek? Amit a Mustangos csóka csinált?! Mi?

Viszont bűn veszélyességétől függetlenül a rendőr feladata hogy a szabálysértőket megbüntesse. Ez történik a videóban. Szépnek nevezni két szabálysértés kombinálását pedig kicsit túlzás, nem gondolod?

  hányszor láttál olyat, hogy el is kapták?

Egyszer sem, de ez még akkor se bizonyítana semmit, ha jóval többször járnék autópályán.