( rpsoft | 2020. 02. 22., szo - 23:18 )

Értem én, hogy szerinted a pénzbehajtás mellett értelmes tevékenységet is végeznek, de a) miért nem csak azt, és b) amikor éppen demonstrálni szeretnék, hogy milyen jól végzik a munkájukat, akkor miért nem azt videózzák le.

Amúgy amit a Mustangos csóka csinált, az pont az, ami a dolguk lenne. Szépen kombinálta a fickó a gyorshajtást a záróvonalon előzéssel, ez azért ritkán nem vezet semmiféle veszélyhez. Tehát a munkájukat is végzik. Nekem azzal van a bajom, hogy felraktak még vagy egy féltucat videót (egy párat az egyik hozzászólásomban be is linkeltem), és az viszont tele van olyanokkal, amikor a szokásos könnyen elkapható baromságokért bírságolnak (záróvonalon át üres útra kikanyarodó robogós pizzafutár, buszsávon utast kitenni átmenő autó), és folyamatosan vásárolják a pénzünkön az újabb traffipaxokat, miközben a sebességtúllépésből a balesetek 1 %-a ered.

Amit az autópályán te is mindennap látsz, a söprögetőt, a tolót, a leállósávon előzőt, a kamionnal előzőt, hányszor láttál olyat, hogy el is kapták?