( fdeyso | 2020. 02. 21., p – 11:18 )

es jo is, minden hetre elore ki van irva a full menu, leves csak egyfele minden nap, de az walesiek nem tul levesesek, aztan 3-4 fele foetel, rizs, krumpli(fott/sult), parolt zoldsegek vegyesen szabadon kombinalhatoak, mindenfele husok vegyesen, eleg sok nemzeti konyha vegyesen, indiai, olasz. az alapanyagok tulnyomo tobbsege helyi, pl tej sajt, teszta(helyi lisztbol e helyi tojasbol, helyi gyartotol. meg a kavebab is helyi kaveporkolo uzembol van
csak eheti peldak: gombakremleves gyokerzoldsegekkel es piritott kenyerrel, vegyes haltal(lazac, piritott rak es tintahal, fokhagymas vajjal es sult krumplival), chorizo es fustolt paprika feherbabbal pesztos croutonnal, mexikoi harom babos tortilla (vegan), salataval es friss tortillaval, kelta marhas hagymas spargas stilton sajtos pite es vegul cseresznyes piskotatorta helyi tejszinhabbal, es ez csak a hetfo volt
bocsanat az ekezetek miatt, de nem szeretem ezen a gepen, de remelem igy is jol olvashato

nalunk kb csak alapanyag arat fizetunk mert a konyha is ceges, a mosogatonak is van biztonsagi hatter ellenorzese :D