( carlcolt | 2020. 02. 20., cs – 14:07 )

"van kirakva infó gomb"

Te mindig raersz rakattintani? Akkor is mikor 3 embert kene hivnod egyszerre? Nagy loszart, csak hozol egy gyors dontest info gomb nelkul.

Nekem is ki van kapcsolva az icloud backup meg az icloud photo sync. De ettol meg van annyi eszem, hogy nem tartom normalisnak azt a process-t, ahogy nekem azt ki kellett kapcsolnom. Unfair, ahogy a Google es az MS utobbi eveiben sok hasonlo huzas is (Youtube Premium elofizetes pusholasa ugyanilyen gusztustalan).

Magat az Apple-t se erdekli, hogy te meg ket haverod - velem egyutt - megtalaltak a gombot. Annal jobban erdekli oket, hogy ez az unfair UX meghozta a services reszleg revenue emelkedeset, mert egy RAKAS szerinted HULYE user befizetett olyan szolgaltatasra, amire nincs szuksege.

Te vagy az a karakter, aki a sajat nagyanyjanak is elmagyarazna, hogy o volt a hulye, hogy azt hitte, hogy az tenyleg a netbankjanak a belepesi oldalan van, amiert phishing scam aldozata lett. Holott a phisingesek nagyon jol kiteszteltek azt a UX-et amire az emberek magas %-a kattint.