( haroldking | 2020. 02. 18., k - 16:58 )

Sajnálom, én olyan öregúr vagyok akinek fontos hogy a királya/császára/elnöke/vezére/főnöke (stb) bizalomgerjesztő legyen...

Nekem a tököm tele volt azzal is amikor még Magyarországon élvén úgy beszéltek velem a főnökök a cégnél hogy kussoljak mert 200 másik akárki vár a kapu előtt a pozíciómra... Nekem ez a stílus nem jön be és kész, és leszarom ha a főnök/elnök/whoever emellett mi minden jót tesz!

UGYANIS NEM BÍZOM BENNE. Ez van.

Nem mellékesen, Trump nem is tesz olyan hű de sok jót. A gazdaság elég jól megy az igaz, de ez Obama alatt kezdődött, Trump tehát csak beleült a jóba. A kína-ellenes politikájával egyetértek, de azt a demokraták is mind így csinálnák, talán még keményebben is. Az adócsökkentését leszarom, mert az a gazdagoknak jó csak, én meg itt a szegény nyomorultak közé számítódom (de ezt nem panaszkodásként írom mert így is fényévekkel jobb nekem mint Orbanisztánban volt, csak jelezni akartam nekem abból az adócsökkentésből semmi hasznom).

Munkám nem azért van mert most kevés a munkanélküli, mert volt az nekem Obama idejében is.

Sanders nem tudja tönkretenni az itteni kapitalizmust, ez röhejes! Eleve ő is maximum 8 évig lenne csak hatalmon. Az kevés ehhez. Ha lesz ingyenes egészségügy mindenkinek, az nekem csak jó mert közeledik az öregkorom... De amúgy ez úgyse lesz soha. Nyilván lesznek betegségek amik esetén a kezelés ingyenes lesz, de amennyi rengeteg baja van az embereknek, pláne ahogy öregednek, s egyes kezelések milyen drágák, nyilván az lesz hogy egy csomó ritkább és sokba kerülő kezelés mégse lesz ingyenes, legjobb esetben is részben térítésköteles lesz. Vagy lehet majd kötni rá kiegészítő biztosítást.

Szóval nem kell beszarni Sanderstől.

De ismétlem, nekem kábé mindegy, ha téged ez annyira zavar akkor felejtsük el Sanderst, tőlem aztán...! Válassz ki véletlenszerűen egy akármelyik másik jelöltet, s drukkolj annak. Én annak is sok sikert kívánok, mondom. Nekem tökmindegy, csak ne Trump legyen, na!

Trump igenis a stílusa miatt nem méltó elnöknek, s ez szégyen az USA-ra nézve. Ez a véleményem. Néhány kilengést minden elnöknek meg lehet bocsátani, de neki másból se áll az elnöksége csak botrányokból, direkt csinálja, élvezi... undorító, na!

Én itt az USA-ban azt szeretném ha a politikával nem is kéne foglalkoznom, mert általában véve nem érdekel az a területe az életnek. De Trump ideje alatt állandóan szembe jön velem a politika, s ebből elegem van.

Uff én beszéltem.