( barii | 2020. 02. 18., k - 09:27 )

Es az nem zavar, hogy Sanders viszont gyuloli a kapitalizmust, es tonkre akarja tenni?

Es az mondjuk nem tetszik Trumpban, hogy a cegek szamara egyszerubbe teszi a mukodest a burokracia csokkentesevel? Vagom en, hogy rizsazni is tud, meg eleg otromba a stilusa, mivel politikai palyara lepett, de mondjuk nincs valami jo is abban, amit csinal? Az nem fontosabb, mint a stilusa?

Mi a fontosabb, hogy az osszes demokrata jelolt be akarja tiltani a magan egeszsegugyet, vagy hogy Trump azt mondta, hogy "grab by the p*ssy", amikor meg nem volt elnokjelolt"

Az adobevallasat azert nem teszi kozre, mert iggy lehet rajta csamcsogni, sok ido elmegy azzal, hogy errol beszelnek, de valojaban nem fontos kerdes.

Ez a bizalomgerjeszto viselkedes, amit mondassz, ez valt mostanaban a politika sajatjava. Hogy a politikusok magas lorol lebeszelnek az emberekhez, ugy allitjak be a szerepuket, hogy nekik azert kell mindenbe bele avatkozni, adokent elvenni a penzt es elkolteni helyetted, mert ok annyira okosak (hisz szepen beszelnek), hogy ok jobban el tujak kolteni a penzed, ok annyira okosak, hogy meg tudjak szabni mit tehetsz es mit nem, az amerikaiaknak meg elege lett abbol hogy valmi oltonyos fasz bele pofazik az eletukbe. Trump meg szandekosan szarik bele ebbe a hagyomanyba, es valoszinuleg nem is esik nehezere, mert nem olyan tipus.

 

 

Amugy annak idejen nem ugy volt, hogy te nem is tudsz angolul?