( haroldking | 2020. 02. 18., k - 03:12 )

Dehogy akarom én elrontani az amerikai kapitalizmust! Az előző választáson például nem is Sandersnek drukkoltam hanem Hillary Clintonnak... (kár volt...)

És most is: nekem tulajdonképpen tökmindegy hogy Sanders vagy más, csak az a lényeg hogy győzze le az a valaki Trumpot! És kész, ennyi. Egyelőre viszont számomra Sanders tűnik a legesélyesebbnek. Emiatt említettem őt, és ennyi, nem kell ebbe többet belelátni.

Nekem még az se lenne nagy tragédia, ha megint republikánus lenne az elnök. Bevallom, jobban komálom a demokratákat, ez igaz, elismerem... de amúgy nem igazán érdekelne ez az egész elnökösködés meg választósdi, ha nem ÉPPEN TRUMPRÓL lenne szó!

Igazából a modora, a stílusa, a viselkedése az amit nem vagyok képes megemészteni. Meg hogy túl sok a sötét ügye. Például miért nem teszi közzé az adóbevallását ha nincs takargatnivalója, hm?!

Soká sorolhatnám még.

Szóval a politikája nem is zavar olyan szörnyen, bár el tudnék képzelni jobbat is mint azt. De ismétlem, az hagyján. A lényeg hogy MINT EMBERT nem vagyok képes elfogadni őt!

Egy elnöknek, pláne ha az USA elnöke, egyszerűen nem szabadna így viselkednie, és sokkal tiszteletre méltóbb kéne legyen, sokkal bizalomgerjesztőbb, megbízhatóbb, „üvegzsebűbb”, megfontoltabb, kevesebbet kéne hazudnia, stb...

Érted már?

Itt nem az a lényeg hogy épp Sanderst említettem. Az teljesen mellékes. Nekem egyedül az a fontos hogy ne Trump legyen a következő.