( Zahy | 2020. 02. 11., k - 10:22 )

Akkor neked külön leírom, mert nem jutottál el odáig. Attól, hogy a hírt eredetileg a 444-ről linkeltem ("nem minősített sajtó orgánum"), attól lejjebb adtam egy másik linket egy másik nem minősített sajtóorgánumra (szerintem egy szóba írandó, de ez teljesen mellékszál), amit úgy hívnak hogy Nemzeti Sport. A 444 egyértelműen leírta, hogy az MTI-től vette az infót, az NS nem, de mind a kettő ugyanazt ragadta ki KM beszédéből. KM-től ez az egyetlen idézőjellel jelölt módon szöveghű idézet.

Mivel én nem találtam az MTI oldalán (mintha nem lenne jogom rá, de nem kezdtem el nagyon kutakodni), nem lehet, hogy mondjuk már az MTI is ezt ragadta ki?

Személy szerint veled ellentétben annyit tartok valószínűnek, hogy KM valószínűleg nem akart megbántani másokat, de remélem szabad jeleznem, hogy de esetleg mégis csak sikerült. Ennyi történt.

Az utolsó bekezdésben leírt dologra engedd meg hogy csak annyit írjak: az én vélekedésem az, hogy definiáld már úgy szépet, hogy az mindenkinek jó legyen. Nem fog menni. Millió személyes preferencia határozza meg, hogy valamit / valakit szépnek tekintünk-e. Pl. itt hupon valaki - tudom ki volt, de ez lényegtelen - azt írta, hogy neki annyira nem jönnek be a barna bőrű nők, hogy még a farka se áll fel tőlük; no ő vajon szépnek tekinti-e Naomi Campbell-t? Szerinted ki a "normális" (te írtad így): az a sokmillió ember, aki szerint NC szép, vagy az a huptárs, aki undorodik tőle? Nem lehet, hogy normálisak mind?

Az meg, hogy "A testi fogyatékosság, a gnómság, az aránytalanság, az eltorzulás is ilyen szimbólumok, amik valami (pontosan nem meghatározható) infernális dologra utalnak a hordozóikkal kapcsolatban." - hát ő, izé. Itt sem értünk egyet, ugyanúgy, mint SH mgítélésénél. Ha jól veszem ki, szerinted SH azért nézett ki úgy, ahogy, mert istentagadását Isten megbüntette. Van aki istenben (melyikben?) vagy istenekben (melyekben?) hisz, én meg abban, hogy nem SH istentagadása okozta az ő testének ilyetén változását.